Batman’da trafik kazası: 2 yaralı
Batman’da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
Batman merkez Şirinevler Mahallesi iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
Şirinevler Mahallesi Milli Egemenlik Bulvarı'nda seyir halindeki 72 AJ 891 plakalı otomobil ile 1418 sokaktan çıkan 33 AT 636 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobillerde bulunan 2 kişi yaralandı.
Yaralılar olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalelerinin ardından ambulansla Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Maddi hasarın da oluştuğu kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. (M. Sait Çelik – İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, ‘Uyuşturucu madde temin etme’, ‘Uyuşturucu kullanımını kolaylaştırmak’ suçlarından jandarma ekiplerince gözaltına alındı.
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kurulan Millî Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nun görev süresinin 31 Aralık 2025 tarihinden geçerli olmak üzere iki ay uzatılmasına oy birliğiyle karar verildi.
Diyanet-Sen Batman Şube Başkanı Ahmet Cihan, son günlerde bazı okullarda ve sosyal medyada namaz ibadetiyle alay eden görüntülere tepki göstererek, bu tutumların İslam’ın kutsal değerlerine yönelik açık bir provokasyon olduğunu söyledi ve kutsal değerlere yönelik bu saygısızlıklara karşı gerekli tedbirlerin alınmasını istedi.
Mayıs ayında yayımlanan rapor, küresel askeri harcamaların muazzam bir artışla 2.7 trilyon dolara ulaştığını gösterdi. Bu küresel gerilim ortamında, işgalci rejimin Suriye ve Filistin'e yönelik saldırıları şiddetlenirken, Türkiye'de ise "aile" vurgusu ve üst düzey diplomatik temaslar öne çıktı.