Bolu'da park halindeki araç alev alev yandı

Bolu'nun Gerede ilçesinde park halindeyken alev alev yanan hafif ticari araç kullanılamaz hale geldi.
Olay, Gerede Hacı Emin Efendi Caddesi'nde saat 05.00 sıralarında meydana geldi.
İlke Haber Ajansı WhatsApp Haber Hattına iletilen bilgilere göre 06 AY 9212 plakalı hafif ticari araçta henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı.
Aracın motor kısmından alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu yangın söndürüldü. Tamamen yanan hafif ticari araç ise kullanılamaz hale geldi.
Yangınla ilgili inceleme başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Dışişleri Bakanlığı, Ege ve Akdeniz gibi kapalı ya da yarı kapalı denizlerde tek taraflı tasarruflardan kaçınılması gerektiğini vurguladı.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin siyasi eşitliğini ve egemenliğini teminat altına alma irademizden asla vazgeçmeyeceğiz." dedi.
Dışişleri Bakanlığı, Türkiye'nin Filistin meselesine yönelik politikalarını karalamayı amaçlayan iddialara tepki göstererek, "Dile getirilen asılsız iddiaların aksine, ülkemiz hukuki alanda da Filistin davasının en güçlü savunucularından biridir." dedi.
Dışişleri Bakanlığı, Kongo Demokratik Cumhuriyeti ile M23 harekatı arasında imzalanan İlkeler Bildirgesi hakkında değerlendirmede bulundu.