Cizre kaymakamlığına Nazlı Demir atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan, Resmî Gazete'de yayımlanan 2022 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle Adıyaman Besni Kaymakamı Nazlı Demir, Cizre Kaymakamı olarak atandı.
İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, 2022 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan, hizmet veya mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 422 Mülki İdare Hizmetleri sınıfında görev yapan vali yardımcısı, kaymakam, bakanlık merkez teşkilatında görevli olanlar ile hukuk müşavirlerinin yeni görev yerleri liyakat ve kıdemleri esas alınarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayı ile atandı.
Kararnameyle Cizre Kaymakamı Mehmet Tunç Kayseri develi ilçesine atanırken Adıyaman Besni Kaymakamı Nazlı Demir Cizre Kaymakamı olarak atandı.
Nazlı Demir Kimdir: 1986 tarihinde Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Sarıkaya'da tamamladı. 2008 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 2010 yılında Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 99. Dönem Kırıkkale Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı.
Yeni Cizre Kaymakamı Nazlı Demir'in Kariyeri
2014 – 2016 Tokat / Sulusaray
2016 – 2018 Kayseri / Felahiye
2018 – 2020 Diyarbakır / Çermik
27 Temmuz 2020 – 16 Eylül 2020 Uşak / Eşme
16 Eylül 2020 Adıyaman / Besni
(İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da "Niyet ettim tesettüre Emrin başım üstüne" programı gerçekleştirildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ateşkes anlaşmasıyla her şeyin bitmediğine işaret ederek, " Öncelikle israilin attığı imzanın arkasında durması temin edilmelidir. İkincisi, Gazze'nin yeniden süratle ayağa kaldırılmasıdır." dedi.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Suriye yönetimi karşı karşıya olduğu zorlu sınamaların üstesinden gelebilecek azim ve kararlılığa sahiptir. Suriye’nin güvenliğini, Türkiye’nin güvenliğinden ayrı görmüyoruz." dedi.
Alimler ve Medreseler Birliği (İTTİHADUL ULEMA) tarafından tertip edilen, Kürdistan Bölgesi başta olmak üzere dünyanın farklı coğrafyalarından alim ve akademisyenlerin katıldığı Alimler Buluşması'nın onuncusu gerçekleştirildi. Buluşma, aileye yönelik tahribatlar konusuna odaklandı.