Diyarbakır'da kaza: 1 yaralı
Diyarbakır’da otomobilin refüjdeki aydınlatma direklerine çarpmasıyla meydana gelen kazada bir kişi yaralandı.
Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde otomobilin refüjdeki aydınlatma direklerine çarpmasıyla meydana gelen kazada bir kişi yaralandı.
Kaza, saat 09.00 sıralarında Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolu'nda meydana geldi. Şanlıurfa istikametine giden Davut Güneş kontrolündeki 21 DF 260 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu Otogar kavşağı yakınında refüjdeki aydınlatma direklerine çarptı. Çarpmanın etkisiyle aydınlatma direkleri devrilirken otomobil ise ters döndükten sonra yan yattı.
Meydana gelen kazadan dolayı otoyol çift yönlü olarak bir süre trafiğe kapandı.
Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Güneş, olay yerine gelen sağlık ekbi tarafından ilkmüdahalesi yapıldıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Kaza nedeniyle trafiğe kapatılan yol, otomobilin çekiciyle kaldırılmasının ardından araç geçişine açıldı. (Hüseyin Genel-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Konya Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Konya İl Müdürlüğü tarafından Ilgın Kaymakamlığı ve bağlı birimlerde kamusal alanların temizlik, bakım ve onarım faaliyetlerinde çalıştırılmak üzere 95 kişilik İşgücü Uyum Programı uygulanacak.
Aksaray’ın Eskil ilçesinde otomobil ile tır çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan üç kişi hayatını kaybetti.
İçişleri Bakanlığı koordinasyonunda ülke genelinde uyuşturucu ile mücadele kararlılıkla sürdürülüyor.
Konya’da gönüllü üniversite öğrencileri tarafından kurulan Kudüs Çalışma Grubu, liseli gençlere Filistin farkındalığı kazandırmak amacıyla “Hakikate Bir Geçit” adlı ilk çalıştayını düzenledi.