Gaziantep'te 2 araçta yapılan aramada 101 bin 166 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.
Gaziantep'te yol kontrollerinde 2 araçta yapılan aramada 101 bin 166 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. 2 kişi de gözaltına alındı.
Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Gaziantep-Şanlıurfa otoyolu doğu gişeleri yakınlarındaki arama noktasında plakaları belirtilmeyen söz konusu araçlar durduruldu.
Araçlarda yapılan ve narkotik köpeği Alex’in de katıldığı aramada, farklı markalarda 101 bin 166 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.
Gümrük kaçakçılığı yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüphelinin ise sağlık kontrolünün ardından ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldüğü bildirildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 17. Zirvesi'ne katılmak üzere Azerbaycan'ın Hankendi şehrine gitti.
TBMM Genel Kurulu’nda söz alan HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, Hazreti Peygamber'i hedef alan ‘Leman’ isimli derginin cezasız kalmaması gerektiğini belirtti.
İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), "Bugün bazı basın yayın organlarında ve sosyal medya platformlarında yer alan, 'Doğalgaz dünyada yüzde 32 düştü, Türkiye’de yüzde 117 arttı' başlıklı haber ve paylaşımlar, kamuoyunu yanlış yönlendirmeye yönelik dezenformasyon içermektedir." açıklamasını yaptı.
Antalya Valisi Hulusi Şahin, "Yangınlar sonucunda toplam 53 hektarlık alan zarar gördü. Bu da yangın başına ortalama 2 hektardan daha az bir alanın yandığını gösteriyor.