Gübre çuvallarında esrar çıktı

Denizli'de yapılan aramalarda gübre çuvallarına gizlenmiş vaziyette esrar ele geçirildi.
Denizli İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan aramalarda gübre çuvallarına gizlenmiş vaziyette esrar ele geçirildi.
Edinilen bilgilere göre, 15 Aralık'ta Aydın istikametinden Denizli istikametine yüklü miktarda uyuşturucu getirileceği bilgisi alındı. İçerisinde üç kişinin bulunduğu bir araç durdurularak bagaj kısmında arama yapıldı.
Aramada, gübre çuvallarına gizlenmiş vaziyette 25 kilogram esrar ele geçirdi.
Olayda gözaltına alınan şüphelilerin Aydın Kuyucak'taki evlerinde yapılan aramalarda ise 7 kilogram esrar ile 100 gram kenevir tohumu ele geçirildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Hacettepe Üniversitesi’nde düzenlenen “Ailenin Korunması ve Güçlendirilmesi Sempozyumu” cinsel sapkın grupların saldırısına uğradı. Müslüman öğrenciler, ortak açıklamayla saldırıya tepki gösterdi.
Akademisyen Kemal Sağlam, Gazze'deki soykırıma dikkat çekmek amacıyla Ankara'da tek kişilik eylem gerçekleştirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Özellikle içinde bulunduğumuz dönemde evliliğin kolaylaştırılması, teşvik edilmesi, önündeki engellerin kaldırılması lazım. Vakıflarımızı ve hayırseverlerimizi, gençlerin yuva kurmasına daha fazla destek olmaya çağırıyorum." dedi.
Batman Karşıyaka Mahallesi’nde bulunan 100’üncü Yıl TPAO İlkokulu öğrencileri, siyonist işgal rejiminin uzun süredir ağır saldırı ve ablukaya maruz bıraktığı Gazze’deki çocuklara destek amacıyla anlamlı bir kermes düzenledi.