Hamile kadın 6 saatlik çalışma sonrası hastaneye ulaştırıldı

Bingöl’de, kar nedeniyle yolu kapalı olan bir köyde rahatsızlanan hamile kadın, ekiplerin 6 saatlik çalışması sonrası güçlükle hastaneye ulaştırıldı.
Bingöl’ün Karlıova ilçesine bağlı Yeniköy'ün yolu, yoğun kar yağışı nedeniyle kapanırken, köyde 32 yaşındaki hamile Gülten Oğul, rahatsızlandı.
Oğul'un rahatsızlanması üzerine yakınları, durumu 112 Acil Komuta Merkezine bildirdi.
Bunun üzerine İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı UMKE ekipleri, paletli araçla yola koyuldu. Yaklaşık 6 saatlik çalışma sonrası karlı yolları aşan ekipler, hamile kadının olduğu köye ulaştı.
Paletli ambulansla yolun açık olduğu yere getirilen hamile kadın, ambulansla hastaneye götürüldü. (Nihat Kanat-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Milli Savunma Bakanlığı, 2022'de girdiği çatışma sonucu hayatını kaybeden bir askerin naaşını arama faaliyetleri kapsamında 19 askerin bir mağarada metan gazından etkilendiğini, 5'inin tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiğini bildirdi.
İletişim Başkanlığı, yılbaşından itibaren çıkan yangınların yüzde 25’inin sadece son 10 günde meydana geldiğine dikkat çekti.
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ""Bütün siyasi varlığımızla Cumhurbaşkanımıza dönük hadsiz bir dil kullananların karşısında duracağımızdan ve bunlara hadlerini hatırlatacağımızdan kimse kuşku duymasın." dedi.
Batman'da akraba iki aile arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Olay sonrası mahallede geniş güvenlik önlemleri alındı.