İstanbul'un 3 ilçesinde 12 saatlik su kesintisi

İstanbul'da Arnavutköy, Sultangazi ve Eyüpsultan'da 23 Ekim'de bazı bölgelere 12 saat su verilemeyecek.
İSKİ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, isale hattında gerçekleştirilecek deplase ve bağlantı çalışmaları nedeniyle 23 Ekim Çarşamba günü 10.00 ile 22.00 arasında Arnavutköy'de Boğazköy İstiklal Mahallesi ve Devlet Hastanesinde su kesintisi yaşanacak.
Aynı gün ve saatte, Sultangazi'de Malkoçoğlu, İsmetpaşa, Cebeci, Eski Habipler ve Yayla mahalleleri ile askeri bölge, Eyüpsultan'da da Pirinççi Mahallesi su alamayacak. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Hacettepe Üniversitesi’nde düzenlenen “Ailenin Korunması ve Güçlendirilmesi Sempozyumu” cinsel sapkın grupların saldırısına uğradı. Müslüman öğrenciler, ortak açıklamayla saldırıya tepki gösterdi.
Akademisyen Kemal Sağlam, Gazze'deki soykırıma dikkat çekmek amacıyla Ankara'da tek kişilik eylem gerçekleştirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Özellikle içinde bulunduğumuz dönemde evliliğin kolaylaştırılması, teşvik edilmesi, önündeki engellerin kaldırılması lazım. Vakıflarımızı ve hayırseverlerimizi, gençlerin yuva kurmasına daha fazla destek olmaya çağırıyorum." dedi.
Batman Karşıyaka Mahallesi’nde bulunan 100’üncü Yıl TPAO İlkokulu öğrencileri, siyonist işgal rejiminin uzun süredir ağır saldırı ve ablukaya maruz bıraktığı Gazze’deki çocuklara destek amacıyla anlamlı bir kermes düzenledi.