Köprü altında ceset bulundu

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde köprü altında bir erkek cesedi bulundu.
Sur ilçesinde köprü altına bırakılmış vaziyette bir erkek cesedi bulundu.
Edinilen bilgilere göre, saat 15.00 sıralarında Çarıklı (Fabrika) Mahallesi'ndeki Fabrika 2 Köprüsü'nün altında Şerif Orhan'a (44) ait ceset görüldü.
Mahalle sakinlerinin ihbarıyla olay yerine polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Polisin olay yeri incelemesinin ardından Orhan'ın cesedi otopsi yapılmak üzere hastaneye götürüldü.
ölüm nedeni henüz bilinmeyen Orhan'ın, Mardin'in Savur ilçe nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. (Hamza Adiyaman, Emrah Deniz - İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Dışişleri Bakanlığı, Gazze’de ateşkesin sağlanması için başta BM Güvenlik Konseyi olmak üzere uluslararası toplumun sorumluluklarını yerine getirmesinin elzem olduğunu vurguladı.
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde aşırı hız yapan sürücüyü uyardığı için, çocukların önünde bir babanın darp edilmesine ilişkin sürücü hakkında gözaltı kararı verildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, işgal rejiminin saldırısı dolayısıyla toplanan Katar'daki zirvede, işgalci rejimin güçlü bir tepki ve yaptırımla muhatap olmadan kısa vadede durmayacağını belirterek, "Artık bazı alanlarda kendi kendine yeter seviyeye ulaşmamız şarttır. Bunların başında caydırıcı bir savunma sanayi ve kalkınma geliyor." dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı-Arap Ligi Olağanüstü Zirvesi'ne katılmak üzere gittiği Katar'ın başkenti Doha'ya ulaştı.Ö