Kozluk belediyesi ile Esenyurt belediyesi kardeş oldu
Batman’ın Kozluk İlçe Belediyesi ile İstanbul Esenyurt Belediyesi, alınan meclis kararı ile ‘Kardeş Belediye’ oldular.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Kozluk Belediye Başkanı M. Veysi Işık, iki belediye meclisi arasında alınan bu kararın Kozluk'a destek amaçlı olduğunu ve yapılan taleplerin, isteklerin daha iyi ve daha seri bir şekilde yerine gelmesi amacı taşıdığını belirtti.
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Kozluk ilçesinde belediye tarafından planlanan iki park projesinde de kardeş belediye kapsamında katkı sunacaklarını açıkladı.
Kardeş belediye ile görüşmelerinin devam ettiğini ifade eden Işık, her türlü proje ve çalışmalarımızda bizlere katkı sunmaya hazır olduklarını dile getiren Esenyurt belediyesine teşekkürlerini iletti. (Muhammed Said Aksoy-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HÜDA PAR Bingöl İl Başkanlığı, merkez Simani Mahallesi Muhtarı Tahsin Çeçen’in daveti üzerine, mahallede yıllardır devam eden giriş-çıkış sorununu sahada değerlendirmek üzere incelemelerde bulundu.
2026 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi'nin görüşüldüğü TBMM Genel Kurulu, hafta sonu da çalışmalarını ara vermeden sürdürecek.
Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar, Rusya ile doğalgaz ve nükleer sektörlerindeki enerji ortaklığının karşılıklı güven ve uzun vadeli beklentiler temelinde geliştiğini açıkladı. Bayraktar, Pakistan'la da enerji iş birliğini derinleştirdiklerini kaydetti.
Milli Savunma Bakanlığı, 4-12 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen görev ve faaliyetleri kapsamında 4 PKK’lının teslim olduğunu bildirdi.