Lise öğrencisinden 4 gündür haber alınamıyor
Mardin Anadolu Lisesi 9. Sınıf Öğrencisi Kadir Bakır isimli öğrenciden 4 gündür haber alamıyor.
Diyarbakır'ın Çınar ilçesi nüfusuna kayıtlı Mardin Anadolu Lisesi 9. Sınıf öğrencisi Kadir Bakır isimli öğrenciden 4 gündür haber alamıyor. Çarşamba günü kaldığı yatılı yurdundan ayrılan Bakır'dan bir daha haber alınamadığı öğrenildi.
Konuya ilişkin bilgi vere Kadir Bakır'ın babası Şerif Bakır, çocuğunun Mardin Anadolu Lisesi'nde okuduğunu belirterek, "Benim çocuğum Mardin Anadolu Lisesi'nde okumaktadır. Çarşamba günü saat 20.05'ten itibaren kamera kayırlarında okuldan tek başına ayrılmaktadır. Ve ondan sonra kendisinden herhangi bir bilgi alınamamıştır. Üzerinde Galatasaray forması bulunmaktadır. Gören duyarlı vatandaşlarımızdan ricam bizlere veya emniyete ulaşmalarını rica ediyoruz." dedi. (M. Salih Keskin/Mahsum Tunç - İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Geçtiğimiz günlerde Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde "hasta mahremiyeti" kapsamında hemcinsleri tarafından muayene edilmeyi talep eden kadın hastaya, "beyaz kod" uygulanmasına tepki gösteren aile, hasta mahremiyeti konusunda gerekli hassasiyetin gösterilmesini istedi.
Mersin Aile Platformu Başkanı Said Yılmaz, cinsel sapkın grupların bütün taarruzunu sosyal ve dijital ortamlarda gerçekleştirdiğine dikkat çekerek, cinsel sapkınlıkların dijital mecraların yanı sıra sinema, moda, sanat ve spor gibi alanlarda da yer aldığını belirtti.
İzmir’de 1 Eylül’de başlayan yeni av sezonuyla birlikte balık tezgâhlarında hareketlilik yaşanıyor. Sardalya ve hamsinin kilogramı yaklaşık 150 TL’den, palamut ise büyüklüğüne göre 100 ila 150 TL arasında satışa sunuluyor.
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir görüşme gerçekleştirdi.