Nusaybin’de çıkan olaylarda bir polis yaralandı

Mardin’in Nusaybin ilçesinde, yol kapatan PKK'liler ile olaya müdahale eden polisler arasında çıkan olaylarda bir polis yaralandı.
Mardin'in Nusaybin ilçesi Ahmet Kaya Köprüsü'nde toplanan yüzleri kapalı PKK'liler köprüyü trafiğe kapattı. Bölgeye gelen polis ekiplerinin grubu dağıtmak için yaptığı anonslara karşılık grup, polise havai fişekler ve molotoflarla saldırdı.
Polis, grubu dağıtmak için göz yaşartıcı gaz ve tazyikli su kullandı. Bu sırada, ara sokaklara dağılan grup tarafından silahla açılan ateş sonucu Y.U. isimli polis memuru bacağından yaralandı. Yaralı polis, 112 Acil ambulansıyla Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Yaralı polis, buradaki ilk tedavisinin ardından Mardin'e sevk edildi.
İlçede olaylar devam ediyor. (Cihat Şayık-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nin (GKRY) Doğu Akdeniz'de Cebelitarık bayraklı gemiyle Türkiye'nin Akdeniz'deki kıta sahanlığında "oldubitti girişimi" donanma unsurları tarafından engellendi.
Milli Savunma Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, Suriye'de SDG'nin ülkenin siyasi birliği ve toprak bütünlüğüne zarar verdiğini vurguladı.
Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), bazı kişilerin Emniyet Genel Müdürü ve Vali Mahmut Demirtaş’ın adını kullanarak, sahte e-posta adresleri üzerinden yanlış bilgiler paylaştığını ve kişisel veri talebinde bulunduğunu duyurdu.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son bir ay içinde 31 ilde "nitelikli dolandırıcılık şebekelerine" yönelik yürütülen operasyonlarda 188 şüphelinin yakalandığını, bunlardan 102’sinin tutuklandığını açıkladı.