Ot biçerken aniden karşılaştığı dev yılan görenleri şaşırttı
Bitlis’in Mutki ilçesine bağlı Dereyolu (Müzük) köyünde yaşayan İkram Açıkyol, tarlasında tırpan ile ot biçtiği sırada dev bir yılanla karşılaştı.
Ot biçme esnasında tırpan ile yaralanan yılanı fark eden Açıkyol, yılanı öldürerek cep telefonuyla fotoğrafını çekti. Gördüğü dev yılan karşısında şaşıran Açıkyol, ilk kez böylesi büyük bir yılanla karşılaştığını söyledi.
Açıkyol, “Gündüzün sıcağında tarladaki otları tırpanla biçiyordum. Birden tırpanımın ağır bir cisme çarptığını hissedince baktım. Karşımda dev bir yılanı görünce şaşırdım. Muhtemelen tırpan deyince yaralanmıştı. Kendimi korumak için yılanı öldürdüm. Ama ilk kez böylesi korkunç ve büyük bir yılanlar karşılaştım. Daha önce ot biçerken farklı büyüklükteki yılanlarla çok karşılaşmıştım. Ama bu yılan, şimdiye kadar gördüklerimden daha farklıydı.” diye konuştu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HÜDA PAR Bingöl İl Başkanlığı, merkez Simani Mahallesi Muhtarı Tahsin Çeçen’in daveti üzerine, mahallede yıllardır devam eden giriş-çıkış sorununu sahada değerlendirmek üzere incelemelerde bulundu.
2026 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi'nin görüşüldüğü TBMM Genel Kurulu, hafta sonu da çalışmalarını ara vermeden sürdürecek.
Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar, Rusya ile doğalgaz ve nükleer sektörlerindeki enerji ortaklığının karşılıklı güven ve uzun vadeli beklentiler temelinde geliştiğini açıkladı. Bayraktar, Pakistan'la da enerji iş birliğini derinleştirdiklerini kaydetti.
Milli Savunma Bakanlığı, 4-12 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen görev ve faaliyetleri kapsamında 4 PKK’lının teslim olduğunu bildirdi.