Şanlıurfa’da Şehid Muhammed Deyf ve komutanlar için gıyabi cenaze namazı kılındı

Şehid olan Kassam Tugayları Genelkurmay Başkanı Muhammed ed-Deyf ile 6 komutan için Şanlıurfa’da gıyabi cenaze namazı kılındı.
HAMAS'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, Genel Komutan Muhammed Deyf ve beraberindeki 6 komutanın şehadetini duyurdu.
Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, yaptığı açıklamada, "Kassam Tugayları Genel Komutanı Muhammed Deyf'in şehadetinin yasını tutuyoruz." ifadelerini kullandı.
Muhammed Deyf ile beraber, Gazze'deki çatışmalarda şehid olan birçok üst düzey askeri isim de Ebu Ubeyde tarafından kamuoyuna duyuruldu.
Şanlıurfa’da Balıklıgöl Dergah Camii’nde cuma namazının ardından siyonist rejimin 30 yılı aşkındır peşinde olduğu Kassam Tugayları Genelkurmay Başkanı Muhammed Deyf ile diğer komutanların şehadeti dolayısıyla gıyabi cenaze namazı kılındı.
Namaz öncesi Gazze’deki mücahitler için dua edildi. Siverek ilçesinde de Ulu Camii'de cuma namazı sonrası gıyabi cenaze namazı kılındı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kaymakamlar Kurası Töreni'nde yaptığı konuşmada, kaymakam adaylarına hitaben, "Bu iş dikkat ve rikkat ister. Samimiyet ve adanmışlık gerektirir. Bu işi dört duvar arasına hapsolup mesai saatleriyle sınırlı kalarak yerine getiremezsiniz." dedi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yayımladığı 2025 ‘su yılı’ raporuna göre, Türkiye son yarım asrın en ciddi kuraklık dönemlerinden birini geçiriyor.
Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar, Türkiye'de inşaatı devam eden Akkuyu Nükleer Santrali'ndeki ilk reaktörün gelecek yıl devreye alınmasının planlandığını söyledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gazze'deki ateşkes anlaşmasına ilişkin, "Filistinli kardeşlerimizin istikbali için bu süreci sabırla, basiretle, dirayetle ve suhuletle yönetmeye gayret edeceğiz." dedi.