Şırnak’ta sokağa çıkma yasağı 144. gününe girdi
Şırnak’ta sokağa çıkma yasağı, 144. gününe girerken, yasakla beraber deva eden yıkım çalışmaları nedeniyle şehrin çehresi değişti.
Şırnak il merkezinde 14 Mart'ta başlayan sokağa çıkma yasağı 144.gününde sürüyor.
Kentin İsmetpaşa ve Cumhuriyet mahallelerinde devam eden yıkım çalışmaları nedeniyle onlarca ev ve iş yerinin tamamen yıkıldığı ve enkazının kaldırıldığı görülürken, kentin en işlek noktalarından olan Cumhuriyet Meydanı'ndaki şehir görüntüsünün değiştiği görülüyor.
Bazı evlerde vatandaşların eşyaları tahliye edilmezken, yıkılan binaların enkazları kamyonlara yüklenerek şehir dışına çıkartılıyor. (Hakim Yorga / İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Konya’da Meram, Karatay ve Selçuklu İlçe Emniyet Müdürlüklerine bağlı ekipler, son bir ay içinde asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirdi.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Sındırgı depreminin ardından 607’si konut, 93’ü iş yeri olmak üzere toplam 760 bağımsız bölümün hasarlı olduğunu tespit ettiklerini bildirdi.
Ankara’da Birleşmiş Milletler Yakın Doğu’daki Filistin Mültecileri İçin Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRW) Ofisinin Kurulmasına Dair Anlaşma'nın onaylanmasının uygun bulunduğuna dair kanun, Resmi Gazete'de yayımlandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Millî Eğitim Bakanlığı'nda birçok il müdürü değişti. Ayrıca bazı kamu kurumlarında yeni atamalar yapılırken, görevden almalar da gerçekleştirildi.