THY'den Ukrayna yönlü uçuşlara ilişkin açıklama

Türk Hava Yolları (THY), Ukrayna'ya gitmek için bilet alan müşterilerine, ülkedeki mevcut durum nedeniyle bilet iadesi ve değişikliği hakkının tanındığını duyurdu.
THY'den yapılan açıklamada, Ukrayna’da yaşanan güncel gelişmeler nedeniyle, 13 Şubat 2022 ve öncesinde biletlenmiş olup, 13-28 Şubat 2022 tarihleri arasında Ukrayna (Kiev, Odessa, Lviv, Harkiv, Zaporijya ve Mykolaiv) varışlı seferlere kayıtlı olan yolcular için 28 Şubat'a kadar bazı haklar tanındığı ifade edildi.
Açıklamada, tanınan haklar şöyle sıralandı:
Değişiklik hakları: Aynı parkur ve kabinde olmak kaydıyla, uçuşlarını 31 Mart 2022 (dahil) tarihine kadar olan seferlerimize herhangi bir ücret ve ceza bedeli olmaksızın değiştirebileceklerdir.
Orijinal bilete ait ücret kuralları çerçevesinde parkur değişikliği yapabileceklerdir.
Herhangi bir ücret ve ceza bedeli olmaksızın bilet geçerliliğini 31 Mart 2022 (dahil) tarihine kadar uzatarak biletlerini açığa alabileceklerdir.
İade hakları: Hiç kullanılmamış biletlerin ücret iadesi yapılacaktır.
Kısmi olarak kullanılmış, seyahatin tamamlanmamış olduğu biletlerde; biletteki kullanılmayan uçuşların ücret iadesi yapılacaktır.
Bilet değişiklik ve iade işlemleri Türk Hava Yolları satış ofisleri, çağrı merkezi ve biletin satın alındığı acenteler tarafından yapılabilecektir." (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İnancımızla, dilimizle, geleneğimizle, motiflerimizle, ilmi ve kültürel hazinemizle insanlığa pek çok değer kazandırdık." dedi.
Kadim Aşiretler Federasyonu Iğdır Başkanı Ferhat Armağan, yaptığı açıklamada toplumun bazı kesimlerinde ahlaksızlığın arttığını, çıplaklığın özendirildiğini ve yaygınlaştığını ifade ederek bunun devletin ve milletin bekası için ciddi zararlara sebep olacağını belirtti.
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Avrupa Müslüman Forumu tarafından düzenlen toplantıda Tunus’tan yola çıkacak Global Sumud Filosu'nun ilgili ülkeler tarafından korunması çağrısı yaptı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kars, Ardahan ve Artvin'in iç kesimlerinde kuvvetli yağış beklendiğini, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da ise rüzgârın yer yer kuvvetli olacağını duyurdu.