Yenikapı Mitingi Kur’an tilavetiyle başladı

İstanbul Yenikapı Meydanı’nda düzenlenen "Demokrasi ve Şehitler Mitingi" Kur’an- Kerim tilavetiyle başladı.
Milyonlarca insanın katılım gösterdiği "Demokrasi ve Şehitler Mitingi" Kur'an- Kerim tilavetiyle başladı. Ardından Diyanet işleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez dua yapmak için platforma çıktı.
Mehmet Görmez'in duasının ardından platforma çıkan 15 Temmuz gazisi, o gece yaşananlara dair bir konuşma yaptı.
Miting programı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yapacağı konuşmalarla devam edecek. (Zeki Aras, Muhsin Şenol - İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Bursa’nın Yenişehir ilçesinde çıkan orman yangını, kontrol altına alındı.
Türkiye Maden İşçileri Sendikası'nın (MADEN‑İŞ) Eti Maden'e bağlı şubelerindeki grev kararı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmî Gazete'de yayımlanan karar uyarınca "milli güvenliği bozucu nitelikte" olduğu gerekçesiyle 60 gün süreyle ertelendi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Masum çocuklar ya açlıktan ya da israil işgal güçlerinin silahlarından çıkan kurşunlardan dolayı can vermektedir. israilin açlığı özellikle Filistinlilere karşı bir silah olarak kullanması, bunların insanlıktan nasibini almadıklarının en açık göstergesidir." dedi.
Batman'da köy statüsündeki tarım arazilerine inşa edilen hobi evlerinin yıkımına başlandı. Kösetarla ve çevre köylerdeki vatandaşlar, yapıların kendi mülklerinde olduğunu belirterek Valiliğe tepki gösterdi.