Yol kenarında ilerleyen çocuk, kazadan kıl payı kurtuldu
Diyarbakır’da yolun kenarında ilerleyen çocuk kazaya karışan araçlardan kıl payı kurtuldu. Olayın etkisi ile bir süreliğine şok etkisi geçiren çocuk olay yerinden koşarak uzaklaştı.
Kaza, Diyarbakır Bağlar ilçesi Sezai Karakoç Bulvarı Alipınar Caddesinde meydana geldi. Şehir içi taşımacılığı yapan ticari taksi ile bir otomobil, Alipınar Caddesi üzerinde bulunan kavşakta çarpıştı. Çarpanın etkisi ile ticari taksinin çarptığı otomobil yol kenarında yürüyen bir çocuğa doğru savruldu.
Her şeyden habersiz bir şekilde yolunda ilerleyen çocuk, bir anda kendini çarpmanın etkisi ile oluşan toz bulutu içerisinde buldu.
Savrulan otomobil, çocuğun hemen yanından geçerek olası büyük bir kazanın yaşanmasını engelledi. Kıl payı kazadan kurtulan çocuk yaşadığı şokun etkisi ile olay yerinden koşarak uzaklaştı.
Kaza anı ve yaşananlar olay yerinde bulunan bir iş yerinin kameralarına yansıdı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Gazze'deki soykırımın baş sorumlusu Netanyahu, Türkiye'ye ve Cumhurbaşkanımıza yönelttiği ithamlarla ne suçlarını örtebilir ne de tarihe geçen vahşetin sorumluluğundan kurtulabilir. Bilinmelidir ki bu siyonist çetenin bizim nazarımızda zerre kadar hükmü ve itibarı yoktur." dedi.
Gaziantep Şehir Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Meliha Özdemir, anne sütünün bebeklerin sağlıklı büyümesi, gelişmesi ve bağışıklık sisteminin desteklenmesi açısından büyük önem taşıdığını belirtti.
HÜDA PAR Dış İlişkiler Başkanlığı, siyonist işgal rejiminin Suriye’nin İdlib kentindeki havaalanına yönelik saldırısına tepki göstererek, bölge ülkelerinin işgalci rejime karşı ortak savunma mekanizması kurması gerektiğini vurguladı.
Artan mazot, gübre, ilaç ve işçilik maliyetleri karşısında ürünlerini değerinde satamadıklarını belirten Gaziantep domates üreticileri, yaşadıkları sorunlara çözüm bulunmasını istedi.