Mersin’de bıçaklı kavga: 1 ölü 1 yaralı

Mersin’in merkez Akdeniz ilçesinde 2 kişi arasında çıkan bıçaklı kavgada biri hayatını kaybederken, diğeri de yaralandı.
Akdeniz ilçesi Huzurkent Mahallesinde 2 kişi arasında çıkan tartışma bıçaklı kavgaya döndü. Kavga edenlerden biri hayatını kaybederken, diğeri de yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, daha önce aralarında husumet olduğu iddia edilen Emrah Yanen (23) ile ismi öğrenilemeyen bir kişi sokakta karşılaşınca tartışmaya başladılar. Tartışma daha sonra büyüyerek bıçaklı kavgaya dönüştü.
Kavgada kafasından ve göğsünden aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Emrah Yanen, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yanen, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kavgada yaralanan ismi öğrenilemeyen zanlı ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kavgayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Bursa’nın Yenişehir ilçesinde çıkan orman yangını, kontrol altına alındı.
Türkiye Maden İşçileri Sendikası'nın (MADEN‑İŞ) Eti Maden'e bağlı şubelerindeki grev kararı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmî Gazete'de yayımlanan karar uyarınca "milli güvenliği bozucu nitelikte" olduğu gerekçesiyle 60 gün süreyle ertelendi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Masum çocuklar ya açlıktan ya da israil işgal güçlerinin silahlarından çıkan kurşunlardan dolayı can vermektedir. israilin açlığı özellikle Filistinlilere karşı bir silah olarak kullanması, bunların insanlıktan nasibini almadıklarının en açık göstergesidir." dedi.
Batman'da köy statüsündeki tarım arazilerine inşa edilen hobi evlerinin yıkımına başlandı. Kösetarla ve çevre köylerdeki vatandaşlar, yapıların kendi mülklerinde olduğunu belirterek Valiliğe tepki gösterdi.