HÜDA PAR İl Başkanı Çevik: Mardin'deki mitinge üye ve gönüllülerimizle destek olacağız
HÜDA PAR Mardin İl Başkanı İsmail Çevik, 31 Aralık Pazar günü Mardin'de düzenlenecek olan "Kudüs ve Aksa Tufanı'na Destek Mitingi" için başta STK, siyasi parti ve kanaat önderleri olmak üzere tüm Mardinlilere davette bulundu.
Peygamber Sevdalıları tarafından Mardin'de düzenlenecek olan "Kudüs ve Aksa Tufanı'na Destek Mitingi"in hazırlıklarının devam ederken HÜDA PAR Mardin İl Başkanlığından destek açıklaması yapıldı.
Filistin'de yaşanan katliama karşı her türlü gösteri, miting ve programlara destek olan HÜDA PAR Mardin teşkilatı, "Kudüs ve Aksa Tufanı'na Destek Mitingi"ne de katılım sağlayacaklarını ve tüm STK, kanaat önderleri, siyasi partilerini de mitingde görmek istediklerini söyledi.
Pazar günü 15 Temmuz Şehitler Parkı'nda saat 13.30'da başlayacak olan miting hakkında konuşan HÜDA PAR Mardin İl Başkanı İsmail Çevik, "31 Aralık Pazar günü öğlen namazına müteakip Peygamber Sevdalıları tarafından 'Aksa Tufan'ına Destek Mitingi' düzenlenecek. Bu düzenlenecek olan mitinge HÜDA PAR Mardin olarak tüm il ve ilçe teşkilatlarımızla, üye ve gönüllülerimizle en yüksek derece destek olacağız. İnşallah medeniyetler şehri Kudüs'ün kardeşi Mardin'imizden tüm siyasi partiler, sendikalar, STK'lar, dernekler, kanaat önderleri, köylerdeki kardeşlerimiz ve bütün Mardin halkımızı da emperyalizmi, siyonizmi ve israili telin etmek için yüksek ses ile hep beraber kınamak ve Filistin'li kardeşlerimize desteğimizi göstermek için bu mitinge katılmaya davet ediyoruz. Bu etkinliği düzenleyen Peygamber Sevdalılarına da buradan çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bu mitingin düzenlenmesinde de katkıları olan herkese Allah razı olsun diyorum." şeklinde konuştu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siyonist rejimin 7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze'ye yönelik saldırıları 70 binden fazla Filistinlinin şehadetine, 171 binden fazla kişinin yaralanmasına yol açtı. Enkaz altında hâlâ ulaşılamayan binlerce kişi bulunuyor.
Siyonist rejimin işlediği zorla gömme ve toplu gömü iddialarına ilişkin CNN'in ortaya koyduğu bulgular sonrası, kayıp merkezleri acil soruşturma ve Kızılhaç'ın bölgeye intikalini talep etti.
Belde girişinin toprak setlerle kapatılması hem hasta Filistinlileri hem de işine gitmek zorunda kalan yüzlerce kişiyi mağdur ederken, gece baskınları ve market–yakıt tedarikindeki kesinti krizi derinleştiriyor.
İşgal altındaki Batı Şeria'nın Halten–Beyt Umar arasındaki kırsal bölgede zeytinliklerine gitmeye çalışan Filistinli çiftçilere taşlarla saldıran Yahudi çeteler 7 kişiyi yaraladı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.