HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından il başkanlığında, üye ve gönüllülerle bayramlaşma programı gerçekleştirildi.
Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığında bir araya gelen partililer ve vatandaşlar, bayram coşkusunu birlikte yaşadı.
HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Faruk Polat, İl Yönetim Kurulu üyeleri; Hür Gençlik ve STK temsilcileriyle bayramlaştı.
İkramların yapıldığı bayramlaşma programında, tüm katılımcıların Ramazan Bayramı'nı kutlayan Polat, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını güçlendirmesi temennisinde bulundu.
"İslam ümmetinin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum"
Filistin'de yaşanan zulümden dolayı bayramın buruk geçtiğini dile getiren Polat, " İslam ümmetinin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum, hayırlara vesile olmasını Allah'dan niyaz ediyorum. Hac farzlarını yerine getiren tüm hacılarımızın dua ve ibadetlerinin kabulü ve makbulü için rabbimize dua ediyoruz. bu gün Şanlıurfa halkı, üye ve gönüllülerimizle beraber Şanlıurfa İl Başkanlığı'nda bayramlaşma buluşmamızı gerçekleştirdik. Dün kurbanlarımızı kestik hasta ve yaşlı ziyaretlerinde bulunduk. Bayramı buruk ve hüzünlüde olsa; Gazzede ki Müslümanların halini içselleştirerek bayramı yaşamaya çalışıyoruz. Rabbim bu vesileyle bu bayramı dünyadaki tüm mazlumların özgürlüğüne ve Gazzede ki kardeşlerimizin azade olmasına vesile olmasını diliyoruz." dedi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'ın da aralarında olduğu 23 kişi "suç örgütü üyeliği, ihaleye fesat karıştırma ve rüşvet" suçlarını işledikleri gerekçesiyle tutuklandı.
Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, kamu kurumlarının ismini kullanan sahte sosyal medya hesaplarına ilişkin açıklama yaptı.
Uşak'ta otomobilin işçi servisine arkadan çarptığı kazada 28 kişi yaralandı.
Aydın'ın Kuşadası ilçesi açıklarında batma tehlikesi geçiren bottan düşen 4 düzensiz göçmenden 3'ü hayatını kaybetti, 1'i durumu ağır olarak kurtarıldı.