Molla Çelik: Siyonistler haset ettikleri için çocuklarımızı öldürüyor

İşgalci siyonistlerin Müslümanların çoğalmasından haset duydukları için Müslüman Çocukları hedef aldığını belirten İTTİHADUL Ulema üyesi Molla Abdulbari Çelik, siyonistlerin nesillerinin tükendiğini ifade etti.
İLKHA'ya verdiği röportajda, Birleşmiş Milletlerin ve NATO'nun işgalcileri korumak için kurulduğunu ifade eden İTTİHADUL Ulema üyesi Molla Abdulbari Çelik, işgalci siyonist çetenin nesillerinin tükenmesinden dolayı haset ederek Müslüman çocukları katlettiğini, İslam devletlerinin Müslüman kardeşlerini yalnız bırakmaması gerektiğini belirtti.
"Eğer devletler yardım edemiyorsa dahi bari bu ümmete, yol açsınlar"
İslam ülkelerine seslenen Çelik, "İslam devletine düşen görev; bir an önce bu katilleri durdurup ve Müslüman kardeşlerine yardımcı olmalarıdır. Müslüman kardeşlerini orada yalnız bırakmamalarıdır. Biz bunu istiyoruz. Eğer devletler yardım edemiyorsa dahi bari bu ümmete, bu halka yol açsınlar. Bu halk, Allah'ın izniyle o kardeşlerini orada yalnız bırakmayacak. Zafer mücahitlerindir, zafer Ümmet-i Muhammed'indir. Zillet, rezalet siyonistlerindir. Rabbim onları Kahhar ismiyle kahru perişan etsin." dedi.
"Haset ettikleri için çocuklarımızı öldürüyorlar"
İşgalci çetenin haset ettiği için Filistin'de Müslüman çocukları şehid ettiğine dikkat çeken Çelik, "Onlar bizden haset ediyorlar diye çocuklarımızı öldürüyorlar. Yiğitlerin karşısına çıkamıyorlar. Hınçlarını, mağlubiyetlerinin sıkıntısını masum insanlardan, kadınlardan, çocuklardan, ihtiyarlardan, hastalardan çıkarıyorlar. Rabbim bu siyonist çeteyi ABD ile beraber kanları dökülmüş o masum çocukların kanlarında boğdursun inşallah. Ümmet-i Muhammed'e haset ediyorlar. Elhamdülillah onlar katıra benziyorlar. Çoğalmıyorlar, bereketsizdirler. Her gün milleti, nesilleri tükeniyor. Allah'a hamd olsun Müslümanlar her gün çoğalıyor. HAMAS'lı, Filistinli bir kardeşimizle görüştüm. 21 tane çocuğum var, hepsi gençtir, hepsi mücahittir dedi. İşte siyonistler bu kuvvete tahammül etmiyorlar, bu kuvvete hased ediyorlar, nüfus denklemini yapıyorlar. Haset ettikleri için çocuklarımızı öldürüyorlar." diye konuştu.
"Birleşmiş Milletler Müslümanlar için bugüne kadar ne yapmış?"
BM'nin ve NATO'nun işgalci siyonistler korumak için kurulduğunu söyleyen Çelik, "Güzel kardeşlerim uyanmamız lazım, uyanık olmamız lazım. Birleşmiş Milletler israili korumak için kurulmuş. Avrupa'yı, o çeteyi, teröristleri korumak için kurulmuş. Birleşmiş Milletler Müslümanlar için bugüne kadar ne yapmış? NATO dahi israili korumak için kurulmuş. NATO nerede, Birleşmiş Milletler nerede, ihanet eden Arap devletlerinin başkanları nerede? Hepsi beraberdirler. Çaresi, çözümü cihattır. Çaresi Müslümanların direnişidir. Çaresi, çözümü Müslümanların sabretmeleridir. Rabbim onlara sabır versin inşallah." ifadelerini kullandı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Savaş kabinesinde de bir dönem görev almış olan Gadi Eisenkot, siyonist rejimin Gazze’de bataklığa saplanacağından endişeli olduğunu belirtti.
İspanyol aktör Javier Bardem, Los Angeles'ta Amerikan televizyon ödül töreninde Filistin halkına destek çağrısında bulundu.
Gazze'deki saldırılarda 64 bin 905 kişi şehit olurken, 164 bin 926 kişi de yaralandı. Son 24 saatte 34 şehit ve 316 yaralı kaydedildi.
Siyonist rejim, Halil'deki İbrahim Camii'nin iç avlusunun çatısını işgal etti. Karar, caminin İslami denetimini zayıflatıyor ve uluslararası hukuka aykırı bulunuyor.