İllere göre haftalık vaka haritası açıklandı

22-28 Ocak tarihleri arasında 100 bin kişi içindeki haftalık toplam vaka sayısı açıklandı.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illere göre haftalık vaka haritasını açıkladı.
Bakan Koca, "22-28 Ocak arasında, 100.000 kişi içinde bir haftalık toplam yeni Covid-19 vaka sayısı il bazında neydi? Bilgiler, haftalık İnsidans haritasında.
22-28 Ocak arasında vaka yoğunluğu bir önceki haftaya göre en çok artan 10 ilimiz: Elazığ, Uşak, Iğdır, Tokat, Kırklareli, Rize, Kırıkkale, Isparta, Bayburt, Manisa." dedi.
22-28 Ocak arasında, 100.000 kişi içinde bir haftalık toplam yeni Covid-19 vaka sayısı il bazında neydi? Bilgiler, haftalık İnsidans haritasında. pic.twitter.com/lSFcvzRrTi 22-28 Ocak arasında vaka yoğunluğu bir önceki haftaya göre en çok artan 10 ilimiz: Elazığ, Uşak, Iğdır, Tokat, Kırklareli, Rize, Kırıkkale, Isparta, Bayburt, Manisa. pic.twitter.com/ZwYLD1lT57
(İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Özellikle yaz aylarında güneşin zararlı UV ışınları, havuz ve deniz suyu, artan toz ile polenler gibi etkenler sadece cildimizi değil, göz sağlığımızı da tehdit ediyor.
DEHB tanısı almış çocuklar için, yaz döneminin kayıp bir dönem olmadığını belirten uzmanlar, aksine fırsatlara çevrilebilecek bir dönem olabileceğini söylüyor.
Bursa'da 2022 yılından bu yana 330 kök hücre toplandı. 2025’in ilk dört ayında topladığı kök hücre sayısıyla Türkiye genelinde ikinci sırada yer aldı.
Çocukların söylenen sözlerden çok, sergilenen davranışları ve yaşanan deneyimleri örnek aldığını belirten Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan, "Çocuk sözleri takip etmez, izleri takip eder. Yaşadığı olaylar çocuğun gelişen ruhunda iz bırakır." dedi.