Marifet-Der'den muhtaçlar yararına kermes

İstanbul Marifet Eğitim Derneği tarafından geliri ramazan ayı içerisinde fakir ve muhtaçların yararına kullanılacak hayır kermesi açıldı.
Merkezi İstanbul'da bulunan ve eğitim alanında çalışmalarda bulunan Marifet Eğitim Derneği, geliri ramazan ayı içerisinde fakir ve muhtaçların yararına kullanılacak hayır kermesi açtı.
Fatih Camii cenaze çıkış kapısı mevkiinde açılan ve 3 gün sürecek kermese vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Kermese İlişkin açıklamalarda bulunan Marifet Eğitim Derneği Başkanı Cahit Doğhan, "Umut Kervanı Vakfına bağlı bir dernek olarak hizmet veriyoruz. Buradaki Fakir öğrencilerimize ve yardım muhtaç ailelere yardım etmek adına bu kermesi düzenledik. Rabbimize şükürler olsun yoğun bir katılım var. Bu halkımızın teveccühüdür. İnşallah biz de topladığımız gelirleri ramazan ayı içerisinde muhtaç olanlara vereceğiz. Bu konuda Allah Teala bizi muvaffak etsin. İlgi gösterenlerden de Allah razı olsun." ifadelerine yer verdi. (Zeyd Varol-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Felç, parkinson, serebral palsi, bel fıtığı, boyun fıtığı, kas yaralanmaları, sporcu yaralanmaları, menisküs, kırıklar, yumuşak doku hastalıkları ve karpal tünel sendromu tedavisi için önerilen fizik tedavinin ruhsal faydaları da ortaya çıktı.
Viral bir enfeksiyon olan el, ayak ve ağız hastalığı, çoğunlukla bebekleri ve 5 yaşından küçük çocukları daha çok etkiliyor, genellikle 7- 10 gün içinde kendiliğinden iyileşiyor.
Gaziantep’in Nizip ilçesinde inşası tamamlanan 400 yataklı Yeni Nizip Devlet Hastanesi hasta kabulüne başladı.
Tıbbi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Yeşim Yıldırım, “Morali yüksek tutmak tek başına kanseri ortadan kaldıramaz ancak tedavi sürecine katkı sağlayabilir. Olumlu düşünceler, kişinin stres seviyesini düşürerek bağışıklık sistemini güçlendirebilir." dedi.