Diyarbakır'da bağımsız adaylar kaç oy aldı?

Diyarbakır'daki yerel seçimlerde partilerin yanı sıra bağımsız adayların aldığı oy oranları da merak konusu oldu.
31 Mart Pazar günü gerçekleşen Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde HDP birinci, AK Parti ikinci parti olarak sandıktan çıkarken bağımsız adayların aldığı oy oranları da merak konusu oldu.
Diyarbakır'da seçimlerde 5 bağımsız aday Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanlığında yarıştı. Yapılan seçimlerde resmi olmayan sonuçlara göre, Sebğatullah Seydaoğlu 6 bin 265 oyla 5'inci, Daylan Karadaş bin 703 oyla 7'nci, Sait Aydoğmuş bin 173 oyla 9'uncu, Hamdusena Acun 586 oyla 11'inci, Hasan Sancar 370 oyla 13'üncü oldu.
Bu sonuçlara göre, tüm bağımsızların aldığı oy 10 bin 97 oldu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Bingöl'ün Genç ilçesinde geçtiğimiz günlerde yaşanan üzücü bir olay, başıboş sokak köpekleri sorununu yeniden gündeme taşıdı.
Bingöl’ün Solhan ilçe girişinde yer alan ve uzun yıllardır halkın dinlenme ve vakit geçirme alanı olan Atatürk Parkı, bakımsızlık ve ilgisizlik nedeniyle harabeye dönmüş durumda.
HÜDA PAR İnsan Hakları ve Hukuk İşleri Başkanlığı, Zebo Kadirova isimli Özbekistan vatandaşı bir annenin sabah saatlerinde gözaltına alınarak Bursa Geri Gönderme Merkezi'ne götürülmesine tepki gösterdi.
Adana'nın Seyhan ve Ceyhan ilçelerinde, tutuklanan CHP'li belediye başkanlarının yerine geçici olarak görev yapacak başkan vekilleri, 17 Haziran’da yapılacak meclis toplantılarında belirlenecek.