HÜDA PAR Batman İl Başkanı Şahin'den kongreye davet

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, HÜDA PAR Batman İl Başkanlığının 4'üncü Olağan Kongresi'ne tüm halkı davet etti.
İlçe kongrelerini tamamlayan HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı, 4'üncü Olağan İl Kongresini 3 Aralık Pazar günü gerçekleştirecek. 3 Aralık Pazar Günü Saat 14.00'da Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan kongreye HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı katılacak.
Kongre hazırlıkları ile ilgili açıklama yapan HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, kongreye tüm Batman halkını davet etti.
HÜDA PAR olarak halka hizmetin Hakka hizmet olduğu anlayışıyla ‘Önce İnsan Öncelik Adalet’ dediklerini ve yola çıktıklarını ifade eden Şahin, “Bu anlayışla halkımıza ayırım yapmaksızın adalet temelinde hizmet etme gayreti içerisinde olduk. En büyük mükâfatın, Rabbimizin rızasını kazanmak olduğu inancıyla yolumuza devam ediyoruz. Rabbim ayaklarımızı hak üzere sabit, tüm hayırlı işlerimizde bizleri muvaffak kılsın, bizleri rızasına ulaştırsın inşallah” şeklinde konuştu.
"Çalışmalarımızı artırarak halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz"
Kongre için hazırlıkların devam ettiğini belirten Şahin, "Teşkilatımızı kurduğumuz günden itibaren 'Önce İnsan, Öncelik Adalet' şiarıyla hemşerilerimize dokunmaya ve yaşadıkları sorunların çözümü hususunda aracı olmaya çalıştık. Bundan sonraki süreçte de çalışmalarımızı hızlandırarak daha fazla insana ulaşmayı ve çözümün adresi olmayı ümit ediyoruz. Kadim ilimizin kronikleşmiş sorunlarını çözmek, Batman’ı daha yaşanılabilir bir kent haline getirmek hedefiyle sahadan hiç ayrılmadık. İl yönetim kurulumuz, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız, ilçe başkanlarımız ve yönetim kurullarımız ile birlikte ilk günkü heyecan ve aşk ile dur durak bilmedik. Memleketimizde sıkılmadık el, dokunulmadık gönül bırakmamak hedefiyle çıktığımız bu yolda ilçe ilçe, mahalle mahalle, köy köy, kapı kapı gezerek vatandaşlarımızla bir araya geldik. İnşallah bundan sonra daha azim ve gayretle çalışmalarımızı artırarak halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz." dedi.
"Tüm teşkilat birimlerimizle canla başla çalıştık"
Pazar günü yapılacak kongrenin hayırlara vesile olmasını temenni eden Şahin, "Göreve getirildiğimiz günden bu yana halkımız ve partimiz adına çalışmalarımızı sürdürdük. Ülkemiz, milletimiz ve şehrimiz için tüm teşkilat birimlerimizle canla başla çalıştık. İlçe kongrelerimizi büyük bir coşku ile gerçekleştirdik. Şimdi önümüzde partimizin 4'üncü Olağan İl Kongresi var. 4'üncü Olağan Kongre'mizin partimiz ve milletimiz açısından hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Kongremize Sayın Genel Başkanımız Zekeriya Yapıcıoğlu ve Batman Milletvekilimiz Sayın Serkan Ramanlı konuşmacı olarak katılacaklardır. Kongremize yaşlısıyla genciyle, kadını erkeğiyle tüm Batman halkımızı bekliyoruz." diye konuştu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Engelliler Haftası kapsamında HÜDA PAR Genç İlçe Gençlik Kolları, anlamlı bir farkındalık etkinliğiyle engelli bireylerin yaşadığı zorluklara dikkat çekti.
Gazze’de 19 aydır devam eden soykırıma dikkat çekmek ve HÜDA PAR tarafından çifte vatandaş siyonistlerin vatandaşlıklarının iptal edilmesine yönelik Meclis’e sunulan kanun teklifine destek toplamak amacıyla stant çalışmaları devam ediyor.
Hitler Almanyası'na karşı kazanılan zafer, Rusya'da her yıl olduğu gibi coşkuyla kutlanıyor.
HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Faruk Dinç, 2025'in 'Aile Yılı' ilan edilmesini hatırlatarak, çalışan kadınların hem annelik görevlerini yerine getirebilmeleri hem de iş hayatında var olabilmeleri için çalışma saatlerinin esnetilmesi gerektiğini söyledi.