HÜDA PAR Bingöl İl Başkanlığından “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” ziyaretleri

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanlığı, 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle ilde çeşitli ziyaretlerde bulundu.
İl Başkanı Refik Alpaya ve beraberindeki il teşkilat üyeleri, ilk olarak Bingöl İl Müftüsü Orhan İmamoğlu, müftülük çalışanları ve Diyanet-Sen Bingöl Şube Başkanı Mücahit Çelik ile yönetimini ziyaret etti.
Ziyaretlerde, haftanın anlam ve önemine dair karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Toplumun manevi yönden ihyasında din görevlilerinin oynadığı rolün önemine vurgu yapıldı. İl Müftülüğünün Bingöl genelinde yürüttüğü dini hizmetler hakkında bilgi alındı.
İl Başkanı Alpaya, Diyanet-Sen Bingöl Şubesi’ne yapılan ziyarette ise, toplumun manevi kalkınması için sorumluluk sahibi herkesin görevini hakkıyla yerine getirmesi gerektiğini ifade etti.
Ayrıca HÜDA PAR heyeti, Hacılar Camii ve Hacı Hasip Camii imam hatipleri ile din görevlilerini de ziyaret ederek, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla tebriklerini iletti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nun 14’üncü toplantısının kapanışında yaptığı konuşmada, komisyonun çözüm iradesini ortaya koyduğunu belirterek, “Artık dinleme faslının sonuna geliyoruz, bundan sonra rapor hazırlık sürecine geçeceğiz.” dedi.
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, işgalci siyonistlerin Özgürlük Filosu Koalisyonu'ndaki gemilere saldırısına ilişkin "Türkiye Büyük Millet Meclisi'nden çok güçlü bir şekilde Vicdan Gemisi'ne yapılan saldırıyı kınıyoruz." dedi.
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, işgalci siyonistlerin uluslararası sularda Gazze'ye giden filoya düzenlediği saldırıda üç Türkiyeli milletvekilini alıkoymasına sert tepki göstererek, “Türkiye Büyük Millet Meclisi üyelerine zarar gelirse bunun hesabını dünya kamuoyu önünde verecek olan sizlersiniz.” dedi.
HÜDA PAR Edremit İlçe Başkanı Murat İtah, kentte son dönemde artan trafik sorunu ve buna bağlı olarak sürdürülen yol yapım çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.