İletişim Başkanı Altun: Siyaset ayrıştırma değil birleştirme sanatıdır

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, CHP Genel Başkanı'nın yaptığı boykot çağrısına ilişkin açıklamalarda bulundu.
İletişim Başkanı Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:
“CHP Genel Başkanı’nın bugün bir açık hava toplantısında birçok medya kuruluşuna yönelik sarf ettiği ifadeler ve millî firmalara yönelik yaptığı sözde boykot çağrıları, partisinin ideolojik saplantılarını yansıtmakta, siyasal acziyetini gözler önüne sermektedir.
Söz konusu, Batılı medya kuruluşları olunca ilgi dilenciliği yapıp ülkesini pervasızca şikâyet eden CHP Genel Başkanı, binlerce emekçinin alın teriyle basın yayın faaliyetinde bulunan yerli ve millî medya kuruluşlarına kin kusuyor. İdeolojik kumpanyalarına katılmayan, işinde gücünde hangi yerli firma ve kuruluş varsa kervana takıp linç ettirme çabası içine giriyor.
Bu, ülkeyi germe, insanları ayrıştırma, toplumu kutuplaştırma çabasıdır. Bu çabanın aziz Milletimiz nazarında bir hükmü yoktur. Sayın Cumhurbaşkanımızın her daim ifade ettiği gibi, siyaset ayrıştırma değil birleştirme sanatıdır. Mübarek Ramazan Bayramı arifesinde bu esası bir kez daha hatırlatmak isteriz.” (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HÜDA PAR, Ramazan Bayramı münasebetiyle gerçekleşen bayramlaşma ziyaretleri kapsamında 8 siyasi parti ile bayramlaştı.
HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Metin Suiçer, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, bayramların birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel şekilde yaşandığı müstesna günler olduğunu vurguladı.
Cumhurbaşkanı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından CHP'nin boykot çağrısına ilişkin açıklamalarda bulundu.