Suudi Arabistan ve ABD, karşı insansız hava aracı tatbikatını gerçekleştirdi

Suudi Arabistan'ın kuzeydoğusunda düzenlenen Red Sands canlı atış tatbikatının, insansız hava araçlarına karşı gelişmiş savunma sistemlerini sergiledi.
ABD ve Suudi Arabistan güçlerinin Orta Doğu'da şimdiye kadar düzenlenen en büyük canlı ateşli insansız hava aracına karşı tatbikatı tamamlandı.
Suudi Arabistan'daki Red Sands Entegre Deney Merkezi'nde düzenlenen ve 7 Eylül'de Şemal-2 Atış Poligonu'nda başlayarak yaklaşık 2 düzine insansız hava aracına karşı mücadele eden tatbikat sona erdi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gelecek Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, TBMM'de yaptığı açıklamada, Gazze’ye insani yardım amacıyla yola çıkan Küresel Sumud Filosu'na destek çağrısında bulundu. Ün, "Devletler görevini yapmadığı için bu cesur insanlar yola çıktı" dedi.
HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Meclis’te yaptığı açıklamada tüm dünya ülkelerinin net bir tavır ortaya koyarak filoyu koruyacaklarına dair beyanatlarda bulunmaları gerektiğini söyledi.
HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, Meclis’te yaptığı açıklamada Katar’daki saldırının ardından Türkiye’deki yabancı üslerin kapatılması ve siyonist rejimle bağlantılı kişi ve kuruluşlara karşı ciddi önlemler alınması gerektiğini söyledi.