Yeni Yol Partisi'nin TBMM Başkan adayı Karaman’dan HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu'na ziyaret

Yeni Yol Partisi TBMM Grup Başkanı Bülent Kaya, Grup Başkanvekilleri ve Meclis Başkanı adayı Mehmet Karaman’dan oluşan heyet, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nu Meclis’te ziyaret etti.
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Yeni Yol Partisi Grubu temsilcilerini Meclis’teki makamında ağırladı. Görüşme sonrası her iki taraf da basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Yapıcıoğlu, yarın Meclis Başkanlığı seçimlerininin yapılacağını hatırlatarak, "Bu vesileyle başkan adaylarımız bizleri ziyarete geliyorlar. Bu kapsamda bir ziyaret gerçekleşti. Bu ziyaret gerçekleşmişken özellikle memleketin gündemindeki bazı meselelerle ilgili de görüş alışverişinde bulunma imkânı bulduk. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Yarınki seçimlerin de hem Meclisimiz için hem de milletimiz için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. Şu son süreç ve Meclis’te kurulması istenen-Sayın Bahçeli’nin çağrı yaptığı ‘Mecliste kurulması istenen bir komisyon’- komisyonun nasıl olacağı veya fonksiyonlarının ne olacağı konusu başta olmak üzere, ‘Terörsüz Türkiye’ hedefi ve hükümet tarafından ifade edilen ‘iç cephenin tahkim edilmesi’ ile alakalı görüş alışverişinde bulunduk. İnşallah bundan sonra da görüşmelerimiz ve fikir teatisi devam edecektir. Ben hem bu görüşmenin hem de yarınki seçimlerin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Nazik ziyaretleri için de tekrar teşekkür ediyorum.” dedi.
Yeni Yol Partisi TBMM Grup Başkanı Bülent Kaya ise şu ifadeleri kullandı:
“Biz de Yeni Yol Grubu olarak TBMM başkan adayımız Sayın Mehmet Karaman bey ile birlikte Hür Dava Partisi’nin Genel Başkanı Sayın Zekeriya Yapıcıoğlu ve heyetine bir ziyaret gerçekleştirdik. Biz de nazik kabulleri için kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Hem adaylıkla ilgili ziyaretimizi yapmış olduk hem de bu vesileyle Sayın Genel Başkanın da ifade ettiği gibi Meclis çalışmalarında, Türkiye’nin meseleleriyle ilgili konularda da karşılıklı istişare etme fırsatı oldu. Genel olarak benzer görüşler ifade ettik. İnşallah bundan sonraki süreçte de özellikle Hür Dava Partisi ile birlikte TBMM’nin temel meselelerinde istişarelerimizi, diyaloglarımızı devam ettirme hususunda bir görüş birliğine vardık. Ben de nazik kabulleri için Sayın Genel Başkan’ın şahsında Hür Dava Partisi’ne çok teşekkür ediyorum.” (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Şahzade Demir, Meclis’te geçen yasama yılını ve yeni dönem planlarını değerlendirdi. Az sayıda milletvekiliyle yüzlerce konuyu gündeme taşıdıklarını vurgulayan Demir, halkın beklentilerini karşılamak için "sıcak ve içi dolu bir siyaset" izlediklerini belirtti.
HÜDA PAR Silopi İlçe Başkanı Salih Gök, Silopi’de yapılan elektrik ve doğal gaz kazıları sonrası yolların haftalardır toprak ve kum yığınlarıyla dolu olduğunu belirterek, “Belediye bu soruna duyarsız kalmamalı” dedi.
HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, Meclis'teki basın toplantısında doğu bölgesindeki elektrik sorununa ilişkin, "Sorunların çözümü yönünde somut bir adım atılmamıştır. Aksine bu keyfi uygulamalar artarak devam etmekte ve görünüşe göre daha uzun süre devam edecektir.” dedi ve dağıtım ağlarının kamulaştırılması çağrısında bulundu.
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kurulacak olan Terörsüz Türkiye Komisyonu'nda, HÜDA PAR adına Genel Başkan Zekeriya Yapıcıoğlu yer alacak.