ABD'de Coronavirus'ten ölenlerin sayısı 96 bin 389'a yükseldi
ABD'de Coronavirus (Covid-19) salgınında hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte bin 373 artarak 96 bin 389'a yükseldi.
Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyaya yayılan Coronavirus nedeniyle en fazla ölüm ve vakanın bulunulduğu ABD'de son 24 saatte bin 373 kişi daha öldü. Ülkede salgın nedeniyle ölenlerin toplam sayısı 96 bin 389'a ulaştı.
Ülke genelinde yapılan testler sonucu 24 bin 261 kişide daha vaka tespit edildi, ülkede Covid-19 test sonucu pozitif çıkan kişilerin sayısı bir milyon 622 bin 342 oldu.
ABD'de şimdiye kadar Covid-19 testi yapılan kişi sayısı 13 milyon 486 bine, iyileşen hasta sayısı da 383 bine yaklaştı.
Dünya genelinde ABD'yi 326 bin 448 vakayla Rusya, 312 bin 74 vakayla Brezilya ve 280 bin 117 vakayla İspanya izliyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Ukrayna'nın başkenti Kiev'de sabah saatlerinde patlama sesleri duyulurken, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Rus ordusunun aktif görevdeki asker sayısının 1 milyon 550 bine çıkarılmasını öngören kararnameyi imzaladığı bildirildi.
Lübnan Başbakanı Nawaf Salam, Washington'da ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio ile görüşerek haziran ayında imzalanan üçlü çerçeve anlaşmanın tam uygulanması çağrısı yaptı.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Muhammed bin Zayid Al Nahyan tarafından kabul edildi.
Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan arasında gümrük alanındaki işbirliğinin geliştirilmesine yönelik yol haritası belirlendi.