ABD'de Coronavirus'ten ölenlerin sayısı 96 bin 389'a yükseldi
ABD'de Coronavirus (Covid-19) salgınında hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte bin 373 artarak 96 bin 389'a yükseldi.
Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyaya yayılan Coronavirus nedeniyle en fazla ölüm ve vakanın bulunulduğu ABD'de son 24 saatte bin 373 kişi daha öldü. Ülkede salgın nedeniyle ölenlerin toplam sayısı 96 bin 389'a ulaştı.
Ülke genelinde yapılan testler sonucu 24 bin 261 kişide daha vaka tespit edildi, ülkede Covid-19 test sonucu pozitif çıkan kişilerin sayısı bir milyon 622 bin 342 oldu.
ABD'de şimdiye kadar Covid-19 testi yapılan kişi sayısı 13 milyon 486 bine, iyileşen hasta sayısı da 383 bine yaklaştı.
Dünya genelinde ABD'yi 326 bin 448 vakayla Rusya, 312 bin 74 vakayla Brezilya ve 280 bin 117 vakayla İspanya izliyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Pakistan'ın Pencap eyaletinde yolcu otobüsüyle minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 14 kişi hayatını kaybetti, 16 kişi yaralandı.
Malezya Havayolları’na ait kayıp MH370 uçağını bulmak için Hint Okyanusu'nda derin deniz aramalarına yeniden başlandı.
Finlandiya polisi, Helsinki ile Estonya'nın başkenti Tallin arasında uzanan deniz altı telekomünikasyon kablosuna zarar verdiği şüphesiyle Rusya'dan gelen bir kargo gemisine el koydu.
Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, işgal rejimi sözde Meclisi'nin, BM Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansının (UNRWA) faaliyetlerini durdurmayı hedefleyen yasa kapsamında aldığı kararları kınadı.