ABD'de Covid-19 nedeniyle ölenlerin sayısı 165 bin 92'ye yükseldi

ABD'de yeni tip Coronavirus (Covid-19) nedeniyle ölenlerin sayısı son 24 saatte 948 artarak 165 bin 92'ye yükseldi.
Covid-19 verilerinin derlendiği "Worldometer" internet sitesine göre, ülkede virüs bulaşan kişi sayısı son 24 saatte 53 bin 298 artarak 5 milyon 151 bin 792'ye ulaştı.
Virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı da son 24 saatte 948 artarak 165 bin 92'ye çıktı.
Ülkede Covid-19'dan iyileşenlerin sayısı 2 milyon 638 bini, test yapılanların sayısı 64 milyon 638 bini geçti.
En fazla vaka görülen ülkeler sıralamasında ABD'yi 3 milyon 13 bin 369 vakayla Brezilya, 2 milyon 167 bin 420 vakayla Hindistan izliyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siyonistlerin ablukası ve saldırısı altındaki Gazze'ye insani yardım ulaştırmayı hedefleyen Küresel Sumud Filosu, Tunus'un Binzert Limanı'ndan denize açılarak Gazze'ye doğru yola çıktı.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 15 Eylül'deki İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Arap Birliği Olağanüstü Zirvesi'ne hazırlık amacıyla yarın Katar'ın başkenti Doha'da yapılacak Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılacak.
Nepal'de düzenlenen hükümet karşıtı protestoların ardından, bir STK'nın çağrısıyla Discord üzerinden bir araya gelen gençler, ülkenin yeni başbakanını seçti.
Lübnan ordusu, Beyrut'taki Filistin kamplarından silah ve mühimmat topladı. Uzmanlar, bu adımın ABD ve siyonist rejim baskısıyla gerçekleştiğini, tüm silahların toplanmasının Lübnan'daki direniş gruplarını savunmasız bırakacağını belirtiyor.