Afganistan'da maden kazası: 4 ölü

Afganistan'ın kuzeyindeki kömür madeninde meydana gelen çökme sonucu 4 madenci hayatını kaybetti.
Olay, Afganistan'ın kuzeyindeki Samangan eyaletinde Dara-i-Sufi Bala bölgesindeki bir kömür madeninde meydana geldi.
Yetkililer, kömür madeninde yaşanan çökme sonucu 4 kişinin cesedine ulaşıldığını ve cesetlerin ailelerine teslim edildiğini bildirdi.
Dara-i-Sufi Payin bölgesinde de geçen ay benzer bir kaza meydana gelmiş ve yedi kişi hayatını kaybetmişti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İşgal ordusu, İran’ın batı bölgelerine yeni hava saldırıları başlattığını duyurdu.
İran Sağlık Bakanlığı, siyonist rejimin Tahran başta olmak üzere çeşitli kentlere düzenlediği saldırılarda 128 kişinin hayatını kaybettiğini, 900 kişinin yaralandığını açıkladı.
İşgal ordusu, İran'ın en yoğun 3. havalimanı olan Meşhed Havalimanı'nı vurdu. Saldırıda bir yakıt ikmal uçağı hedef alınırken; havalimanından dumanlar yükseldi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump ile telefonda görüştü.