Bakan Yerlikaya, Malezyalı mevkidaşı Bin İsmail ile bir araya geldi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Malezya İçişleri Bakanı Saifuddin Nasution Bin İsmail ile bir araya geldi
Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Malezya İçişleri Bakanı Sayın Saifuddin Nasution Bin İsmail ile başta göç ve sahil güvenlik konuları olmak üzere bakanlıklarımız arası ortak çalışmaların daha da arttırılmasına yönelik karar aldık. Kıymetli mevkidaşıma ziyaretleri için teşekkür ederim." dedi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Afganistan'ın Host eyaletinde meydana gelen sel felaketinde 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı; geniş çaplı maddi hasar oluştu.
Sri Lanka’da askerî helikopter gösteri uçuşunda düştü. Kazada 6 asker hayatını kaybederken, 6 kişi de yaralandı.
Yemen'deki “Ensarullah” lideri Abdulmelik El Husi, Amerika ve işgalci rejimin, Yemen’in askeri kapasitesiyle başa çıkmakta başarısız olduğunu belirterek, grubun önceliğinin Gazze’deki Filistin halkına destek vermek olduğunu vurguladı.
Siyonist işgal ordusunun radyosu, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentinde dün meydana gelen çatışmalarda, seçkin birliklerden iki siyonist askerin öldüğü ve aralarında subayların da bulunduğu altı askerin yaralandığı ağır kayıpların ayrıntılarını yayınladı.