Beyrut'taki patlamada en az 25 ölü 2 bin 500 yaralı var
Lübnan Sağlık Bakanlığı, Beyrut limanındaki patlamada en az 25 kişinin hayatını kaybettiğini, 2 bin 500'den fazla kişinin yaralandığını açıkladı.
Lübnan Sağlık Bakanlığı, Beyrut limanındaki patlamaya ilişkin yaptığı açıklamada, "Şimdiye kadar 25'ten fazla şehit, yaklaşık 2 bin 500 yaralı var. Başkentteki hastaneler yaralılarla dolu." ifadelerini kullandı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İşgal rejimi, Lübnan'ın güneyindeki Nebatiye vilayetine bağlı birçok noktaya hava saldırısı düzenledi.
Endonezya'nın Tobelo bölgesinin batısında 6,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Ukrayna'nın başkenti Kiev, gece saatlerinde Rusya tarafından düzenlenen geniş çaplı füze ve insansız hava aracı (İHA) saldırılarının hedefi oldu. Saldırıda 27 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.
BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, Suriye'deki patlama için "derin endişe" duyduğunu belirtti