Çin'de kuvvetli rüzgar etkili oluyor

Çin'in başkenti Pekin’de etkili olan kuvvetli rüzgar ve sıcaklık düşüşleri, günlük hayatı olumsuz etkilerken, ulaşımda aksamalar yaşanmasına neden oldu.
Çin’in kuzeyinde etkili olan soğuk hava dalgası, başkent Pekin’de günlük yaşamı olumsuz etkiliyor.
Meteoroloji yetkilileri, rüzgar hızının saatte 100 kilometreyi aştığını, kentte sıcaklıkların mevsim normallerinin altına düştüğünü bildirdi.
Yetkililer, vatandaşları açık alanda bulunmamaları ve seyahat planlarını gözden geçirmeleri uyarısı yaptı.
Olumsuz hava koşulları, kent genelinde bazı otobüs seferlerinin iptal edilmesine, hava yolu şirketlerinin ise seferlerini ertelemesine neden oldu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Suriye'ye uçak seferlerini yeniden başlatma kararı aldığını açıkladı.
Nijerya'nın orta kesimindeki Plateau eyaletinde düzenlenen silahlı saldırılarda, 51 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.
Ege Denizi'nde, göçmenleri taşıyan tekne battı. Yunanistan'a bağlı Bulamaç Adası'nda 2'si ölü toplam 41 düzensiz göçmene ulaşıldı.
ABD'nin Kaliforniya eyaletinde 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.