Covid-19 tespit edilen kişi sayısı, dünya genelinde 12 milyon 180 bin 570'e ulaştı

Covid-19 görülen ülke ve bölgelerdeki yeni vakalara ilişkin güncel verilerin derlendiği Worldometer internet sitesine göre, dünya genelinde virüs nedeniyle 552 bin 382 kişi hayatını kaybetti.
Dünya genelinde tedavisi süren 4 milyon 546 bin 778 vaka bulunuyor. Virüs saptanan 7 milyon 81 bin 410 kişi iyileşti.
En fazla vaka ve ölümün görüldüğü ülke ABD'de 3 milyon 159 bin 414 kişide virüs tespit edilirken, salgın nedeniyle 134 bin 867 kişi hayatını kaybetti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
ABD Başkanı Donald Trump, Ukrayna’ya Tomahawk füzelerini verip vermeyeceğiyle ilgili olarak, “Bizim de onlara ihtiyacımız var, tüm silahlarımızı Ukrayna’ya veremeyiz” dedi.
HAMAS, Gazze lideri Halil Hayye başkanlığındaki heyetin Gazze Şeridi’ndeki ateşkes görüşmeleri için Mısır’a gittiğini duyurdu.
Pakistan'ın ilk hiperspektral görüntüleme uydusu HS-1, Çin'deki Ciuçüen Uydu Fırlatma Merkezi'nden uzaya gönderildi.
Fas'ta son haftalarda düzenlenen protestolarının öncüsü kabul edilen Gen Z 212 hareketi, yaklaşık bir haftalık aranın ardından yeniden sokağa çıkarak, eğitim ve sağlık alanlarında reform ile yolsuzlukla mücadele taleplerini dile getirdi.