Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi ile telefonda görüştü.
Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından edinilen bilgilere göre Dışişleri Bakanı Fidan ve İran Dışişleri Bakanı Arakçi, telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Görüşmede, ikili konular ve Filistin’deki durum ele alındı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İşgal ordusu, Lübnan ile ateşkese rağmen Suriye sınırı yakınlarındaki Baalbek ilçesine bağlı bir bölgeye hava saldırısı düzenledi, 6 kişi şehit edildi.
ABD'de ülkenin kuzeydoğu eyaletlerinin büyük bölümü, yeni kar fırtınasına hazırlanıyor.
Mali'nin kuzeydoğusunda, askerlerin eşlik ettiği sivil konvoyun pusuya düşürülmesi sonucu meydana gelen olayda, 50 kişi hayatını kaybetti.
Lübnan Cumhurbaşkanı Joseph Aoun, Başbakan Nawaf Salam'ı hükümeti kurmakla görevlendiren ve 24 bakandan oluşan bir hükümet kurulmasını öngören kararnameyi imzaladı.