Gazze'ye yönelik hava saldırısında aralarında 9 çocuğun da olduğu 27 şehid
Siyonist işgal rejiminin Gazze şeridine yönelik hava saldırısında, aralarında 9 çocuğun da olduğu 27 Filistinlinin şehid olduğu açıklandı.
Gazze şeridine yönelik hava saldırısında, 65 Filistinlinin de yaralandığı belirtildi.
Hava saldırısının Gazze Şeridi'ndeki Beyt Hanun bölgesinde gerçekleştirildiği açıklandı.
Gazze'den siyonist işgali altındaki Filistin'e ilk füzeler fırlatıldı
HAMAS Kudüs'ün batısına füze fırlattı, işgalcilerin sözde milletvekilleri sığınağa kaçtı
Siyonist işgal rejiminden Gazze'ye hava saldırısı: 9 şehid
Dışişlerinden siyonist işgalci rejimin saldırılarına tepki
TBMM Başkanı Şentop'tan "suskunluğa" tepki: BM ve tüm dünya yine sessiz
Siyonist işgalci rejimin Mescid-i Aksa'ya yönelik saldırıları sürüyor
Çavuşoğlu ile Zarif "siyonist işgalci rejimin" saldırılarını görüştü (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Avrupa Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Avrupa Birliği ülkelerine Ukrayna'nın 2026 ve 2027 yıllarındaki askeri ve mali ihtiyaçlarını karşılamak için öngörülen 135,7 milyar avroluk plan üzerinde aralık ayına kadar uzlaşma çağrısında bulundu.
Fransa ve Ukrayna Devlet Başkanları Emmanuel Macron ve Volodimir Zelenski, Kiev'in 100'e kadar Dassault Rafale savaş uçağı da dahil olmak üzere silah satın alma planlarını özetleyen bir niyet bildirgesi imzaladı.
Alman hükümeti, siyonist rejimin Gazze'ye yönelik saldırıları nedeniyle uyguladığı silah ihracatı kısıtlamalarını kaldırma kararı aldı.
ABD'nin Irak'ı işgali sırasında gerçekleştirdiği "Hadisa Katliamı"nda bir ailenin Amerikan askerleri tarafından öldürüldüğüne dair katliamdan çocukken sağ kurtulan kadının ifadeleri ortaya çıktı.