Gazze'de sivillerin sığındığı BM okulu bombalandı: 22 şehid
Siyonist işgalciler, Gazze Şeridi'nin kuzeyinde yerinden edilen sivillerin sığındığı Birleşmiş Milletler (BM) bünyesindeki bir okulu bombalaması sonucu 22 sivil şehid edildi, çok sayıda kişi yaralandı.
Filistin resmi ajansı WAFA, siyonist rejime ait savaş uçakları, Cibaliya'daki BM Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA) bünyesindeki Ebu Hasan Okulu'nu bombaladı.
Sivillerin sığındığı okula düzenlenen saldırıda aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu en az 22 kişi şehid edildi, çok sayıda kişi yaralandı.
Saldırı nedeniyle okul bahçesinde yerinden edilen sivillerin kaldığı çadırlarda yangın çıktı.
Saldırıda hayatını kaybeden ve yaralıların bazıları, bölgedeki Kemal Advan ve El-Avde hastanelerine nakledildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Tayland'da şiddetli yağışların yol açtığı sellerde son 10 günde 8 kişi hayatını kaybederken, ülke genelinde 25 ilde 545 binden fazla kişi etkilendi.
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, ülkesinin S-400 füze sistemlerinin Türkiye'den "dost bir üçüncü ülkeye" transferini kabul edebileceğini söyledi. Lavrov, şu ana kadar Moskova'ya bu yönde resmi bir başvuru yapılmadığını da belirtti.
Frankfurt'tan Lizbon'a giden Lufthansa uçağı, bir yolcuya ait taşınabilir şarj cihazının alev alması üzerine Fransa'nın Lyon kentine acil iniş yaptı.
İsviçreli seçmenler, ülkeleri için daha kısıtlayıcı bir tarafsızlık politikasını öngören girişimi yüzde 70,2 oyla reddetti.