Gece Gazze'ye girmeye çalışan işgal rejimi büyük kayıplar verdi
Ablukaya aldığı Gazze'ye havadan, denizden ve karadan saldıran işgal rejimi, gece saatlerinde karadan girmeye çalıştığı Gazze'ye büyük kayıplar vererek geri kaçtı.
İşgal rejiminin sözde üst düzey bir subayının işgal medyasına verdiği bir demeçte, Gazze çevresindeki yerleşim birimlerine gelen bir taburun, büyük kayıplar verdiğini söyledi.
Direniş mücahidlerine karşı kayıplar veren işgal rejimi, "Birliklerimiz sınırlı ve kısa süreli operasyon düzenleyerek geri çekildi." açıklamalarıyla hezimetlerini örtbas etmeye çalıştığı şeklinde yorumlandı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna'da askeri amaçlarla kullanılan iletişim merkezleri, lojistik tesisleri, liman altyapısı ve deniz araçlarına gece boyunca İHA saldırıları düzenlendiğini duyurdu.
Siyonist rejimin sözde başbakanı Binyamin Netanyahu'nun, Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'ye gizli bir ziyaret gerçekleştirerek Devlet Başkanı Muhammed bin Zayid Al Nahyan ile görüştüğü belirtildi.
Tayland'da şiddetli yağışların yol açtığı sellerde son 10 günde 8 kişi hayatını kaybederken, ülke genelinde 25 ilde 545 binden fazla kişi etkilendi.
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, ülkesinin S-400 füze sistemlerinin Türkiye'den "dost bir üçüncü ülkeye" transferini kabul edebileceğini söyledi. Lavrov, şu ana kadar Moskova'ya bu yönde resmi bir başvuru yapılmadığını da belirtti.