Hizbullah'tan "yeni lider" açıklaması

Hizbullah, şehid Hasan Nasrallah'ın yerine hareketin yürütme konseyi başkanı Haşim Seyfettin'in seçildiğine ilişkin haberleri yalanladı.
Hizbullah’tan yapılan yazılı açıklamada, bazı basın ve medya organlarında hareketin genel sekreterliğine ilişkin çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.
Açıklamada, "Genel Sekreterimizin (Nasrallah) şehadetinden sonra Hizbullah liderliğinin prosedürlerine ilişkin bazı medya kuruluşlarında dolaşan haberlerin 'alakasız' olduğunu açıklığa kavuşturmak istiyoruz." denildi.
Hareketin bu konudaki çalışmalarının sürdüğüne işaret edilen açıklamada, "Hizbullah liderliği tarafından bu konuda resmi bir açıklama yapılmadıkça bu yöndeki haberlere itibar edilmemelidir" ifadelerine yer verildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
ABD Hava Kuvvetlerine bağlı savaş uçakları, Karayip açıklarında Venezuela'ya ait balıkçı tipi bir tekneye hava saldırısı düzenledi. Saldırıda, 3 Venezuelalı hayatını kaybetti.
Almanya'nın Rheinland-Pfalz eyaletinde yer alan Eifel bölgesinde, küçük uçak düştü, 2 kişi hayatını kaybetti.
Siyonist rejimin Gazze Şeridi’ne yönelik aç bırakma politikası sonucu çocuk ölümleri yaşanırken, Nasır Hastanesi'nde yetersiz beslenme nedeniyle tedavi altına alınan bebek ve çocuk sayısında artış yaşanıyor.
Meksika'nın güneybatısındaki Yucatan eyaletinde minibüs ile tır'ın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 15 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.