İngiltere Türkiye'yi yeniden 'karantina uygulanacak ülkeler' listesine aldı
İngiltere, Türkiye'yi seyahat koridoru listesinden çıkararak yeniden 'karantina uygulanacak ülkeler' arasına ekledi.
İngiltere Ulaştırma Bakanı Grant Shapps, "Türkiye'yi listeden çıkarıyoruz çünkü Türkiye'nin Sağlık Bakanlığı, Covid-19 vakalarını, uluslararası örgütlerin tanımından farklı şekilde tanımlıyor" dedi.
Seyahat koridoru oluşturduğu ülkeler listesini güncelleyen İngiltere, Polonya ve Türkiye'yi listeden çıkararak, bu ülkelerden gelen yolculara 14 gün süreyle karantina zorunluluğu getirdi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Kanada Başbakanı Mark Carney, ABD Başkanı Donald Trump’ın ülkesine yönelik olası bir askerî harekât talimatını son derece düşük olasılıklı ancak gerçekleşmesi halinde çok ağır sonuçlar doğurabilecek bir risk olarak değerlendirdiklerini belirtti.
Hürmüz Boğazı’nda yaşanan gemi trafiği, ABD Başkanı Donald Trump’ın “Hürmüz Boğazı’nı kontrol ediyoruz.” açıklamasını doğrulamadı.
ABD ve Çin, Kasım ayında sona ermesi beklenen Busan mutabakatının süresini 10 Ocak 2027'ye kadar uzatma konusunda anlaştı.
Siyonist işgalci yerleşimciler fanatik haham Yehuda Glick öncülüğünde Mescid-i Aksa’ya baskın düzenleyip ayin yaptı.