Irak'ta son 24 saatte 2 bin 312 yeni Covid-19 vakası tespit edildi

Irak Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamada, Irak'ta Covid-19 nedeniyle son 24 saatte 95 kişi hayatını kaybettiği, 2 bin 312 yeni vaka tespit edildiği belirtildi.
Açıklamada, Covid-19 nedeniyle 95 kişinin daha hayatını kaybetmesiyle ülke genelinde can kaybının 3 bin 150'ye ulaştığı bildirildi.
Ülkede 2 bin 312 kişide daha virüs tespit edildiği ve böylece vaka sayısının 77 bin 506'ya çıktığı kaydedildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İsviçre ve Almanya, Avrupa Gökyüzü Kalkanı (European Sky Shield) kapsamında hava savunma sistemlerini ortaklaşa satın alma konusunda anlaşmaya vardı.
Japonya'nın güneybatısında Kagoşima eyaletindeki Şinmoe Yanardağı'nda patlama meydana geldi.
Çin'e ait sahil güvenlik gemilerinin, Doğu Çin Denizi'ndeki tartışmalı Senkaku Takımadaları etrafında Japon ulusal kara sularını ihlal ettiği belirtildi.
Tayland'da eski Kamboçya başbakanıyla gizli bir telefon görüşmesi yaptığı ortaya çıktıktan sonra görevden alınan Başbakan Paetongtarn Şinavatra'nın yerine yardımcısı ve Savunma Bakanı Phumtham Wechayachai getirildi.