İşgal rejiminden Suriye'ye hava saldırısı

Siyonist rejim, Lübnan-Suriye sınırındaki El-Masna Sınır Kapısı'na hava saldırısı düzenledi
Siyonist işgal rejiminin, dün gece saatlerinde Suriye'deki bazı noktalara hava saldırısı düzenlediği belirtildi.
Savaş uçakları, hava saldırısında Lübnan ile Suriye arasındaki El-Masna Sınır Kapısı'nı hedef aldı.
Saldırı, Lübnan'ın başkenti Beyrut ile Suriye'nin başkenti Şam arasındaki yolun kapanmasına neden oldu.
Saldırıda, ölen ya da yaralanan olup olmadığı konusunda bilgi verilmedi.
Siyonist işgal rejimi, iç savaşın başladığı 2011'den bu yana Suriye'de askeri noktalara saldırılar düzenliyor.
İşgalcilerin saldırıları, bölgedeki gerginliği artırırken yerel halkın güvenliğini tehdit etmeye devam ediyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Almanya Başbakanı Friedrich Merz, ülkenin Gazze'de kullanılabilecek askeri teçhizatın ihracatına "başka bir duyuruya kadar" izin vermeyeceğini söyledi.
Çin’de son iki gündür devam eden yoğun yağışlar, ani sel ve heyelanlara neden oldu; yaşanan felaketlerde 10 kişi öldü, 33 kişiden ise haber alınamıyor
İngiltere Başbakanı Keir Starmer, işgalci rejimin Gazze'ye yönelik saldırıyı tırmandırma politikasını yeniden gözden geçirmeye çağırdı ve daha fazla kan dökülmesi ve barış umutlarının azalması konusunda uyardı.
ABD Hazine Bakanlığı, yaptırımları delmek ve gelir elde etmekle suçladığı 18 İranlı kişi ve kuruluşa yaptırım kararı aldığını duyurdu.