İsviçre'de küçük uçak düştü: 3 ölü
İsviçre'de meydana gelen uçak kazasında üç kişi hayatını kaybetti.
Yerel medyaya göre Cirrus SR22T tipi hafif bir uçak, İsviçre'nin Valais kantonundaki Fluchalp kasabası yakınlarında bir dağ yamacına çarptı.
Yerel polisin bildirdiğine göre, uçaktaki üç kişi de hayatını kaybetti.
Kazada hayatını kaybedenlerin kimliklerinin ve kazanın nedenlerinin henüz belirlenme aşamasında olduğu bildirildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İslami direniş hareketi HAMAS, Gazze Şehrinde bir binanın, sakinlerinin ve içine sığınan yerinden edilmiş insanların üzerine çökmesinden siyonist işgali sorumlu tuttu ve bölgedeki yaklaşık iki bin harap ve yerleşim yeri olan binanın da çökme tehlikesine karşı uyardı.
Nepal'de sel ve heyelan sonucu ölü sayısı 1403'e yükselirsen 6 bin 150 kişi halen kayıp.
Rusya Dışişleri Bakanlığı, Japonya'nın yeniden silahlanması ve Rusya sınırlarına yakın bölgelere füze konuşlandırmasının Rusya'nın ulusal güvenliğine tehdit oluşturduğunu belirtti.