İtalya'da Coronavirus nedeni ile ölenlerin sayısı 34 bin 926 oldu
İtalya'da Covid-19 nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 12 artarak 34 bin 926'ya yükseldi.
İtalya Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, bugüne kadar Covid-19 bulaşanların sayısının 242 bin 363'e ulaştığı belirtildi.
Son 24 saatte 229 yeni vakanın tespit edildiği ülkede virüsten iyileşenlerin sayısı ise 193 bin 978'e çıktığı ifade edildi. Ülke genelinde şu ana kadar toplam 5 milyon 806 bin 668 test yapıldığı kaydedildi.(İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Eğitimdeki başarı oranlarında düşüş yaşayan Norveç, çocukların temel öğrenme süreçlerini korumak amacıyla ilkokullarda yapay zekâ araçlarının kullanımını yasakladı.
Litvanya, hava sahasının korunması ve ordunun olası ihlallere karşı anında müdahale edebilmesi amacıyla Belarus sınırı boyunca hava sahası kısıtlamalarını uzattı.
Polonya'nın batı kesimlerinde kalan Bialosliwie köyü yakınlarında tren kazası meydana geldi. İki trenin çarpıştığı kazada, 2 kişi yaralandı.
Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya'yı savaşı bitirmeye zorlamak amacıyla bu ülkeye yönelik 40 günlük bir saldırıyı onayladığını duyurdu.