İtalya'da Coronavirus nedeni ile ölenlerin sayısı 34 bin 926 oldu
İtalya'da Covid-19 nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 12 artarak 34 bin 926'ya yükseldi.
İtalya Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, bugüne kadar Covid-19 bulaşanların sayısının 242 bin 363'e ulaştığı belirtildi.
Son 24 saatte 229 yeni vakanın tespit edildiği ülkede virüsten iyileşenlerin sayısı ise 193 bin 978'e çıktığı ifade edildi. Ülke genelinde şu ana kadar toplam 5 milyon 806 bin 668 test yapıldığı kaydedildi.(İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İngiltere'de hükümet, şap hastalığı riski nedeniyle Avrupa’dan peynir, jambon, salam, sütlü çikolata girişini yasakladı.
Nijerya'da ordu ile, silahlı çeteler arasında, ülkenin Kebbi eyaletinde yaşanan çatışmalarda 80 çete üyesi etkisiz hale getirildi.
Fildişi Sahili Devlet Başkanı Alassane Ouattara, seçimin ilk sonuçlarına göre dördüncü kez yeniden seçildi.
İtalya'da Bologna mahkemesi, Kuzey Akım doğal gaz boru hatlarına yönelik Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilen sabotajların şüphelisi olarak Ağustos ayından bu yana ülkede tutuklu bulunan Ukraynalı Serhij Kuznietsov’un Almanya'ya iadesine karar verdi.