Kaşıkçı'nın eski nişanlısı: Dünya hala bir şey yapmadı

İstanbul'da Suudiler tarafından öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın eski nişanlısı Hatice Cengiz, "Dünya hâlâ bir şey yapmadı." dedi.
Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın eski nişanlısı Hatice Cengiz, "Dünyanın Kaşıkçı cinayeti hakkında hâlâ hiç bir şey yapmamış olmasını anlayamıyorum." dedi.
ABD Temsilciler Meclisi Dışişleri Komisyonu'nda konuşan Cengiz, “İki şey arasında seçim yapabiliriz; ya hiçbir şey olmamış gibi devam ederiz ya da harekete geçeriz. Tüm çıkarları, uluslararası çıkarları ve politikaları bir kenara bırakabilir ve daha iyi bir yaşam için olması gereken değerlere odaklanabiliriz.” ifadelerini kullandı.
Cengiz “Bunun ABD için bir sınav olduğuna ve bu sınavı geçmesi gerektiğine inanıyorum.” şeklinde konuştu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde (KDC), Ebola salgınında 48 vaka ve 31 ölüm bildirildi.
HAMAS'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, işgal ordusuna yönelik uyarıda bulunarak, "Gazze, ordunuz için kolay bir lokma olmayacak" açıklamasını yaptı.
Birleşmiş Milletler (BM) Suriye Özel Temsilcisi Geir Pedersen, yakında görevini bırakacağını açıklayarak, BM Genel Sekreter Antonio Guterres'in istifasını kabul ettiğini belirtti.
Avrupa Komisyonu’nun Rusya vatandaşlarının AB’ye girişini tamamen yasaklama önerisi, bazı AB üyesi ülkelerde rahatsızlıklara neden oldu.