Meksika'da bir çiftlikte 25 ceset bulundu
Meksika’nın Jalisco eyaletindeki Tlajomulco kentindeki bir çiftlikte bulunan 52 çantadan 25 cesedin çıktığı bildirildi.
Ülkenin en güçlü uyuşturucu kartellerinin olduğu Jalisco eyaletindeki Tlajomulco kentindeki bir çiftlikte bulunan 52 çantadan 25 cesedin çıktığı öğrenildi.
Ulusal Muhafız Birliklerinin 7 Kasım'da Jalisco eyaletine bağlı Toluquilla semtinde bir depoya yaptıkları baskın sonucunda 15 kişinin tutuklanmasının ardından, bu çiftliğe ulaşıldığı belirtildi.
Meksika'nın Jalisco eyaletinde faaliyet gösteren "Jalisco Yeni Nesil" uyuşturucu karteli bölgede en güçlü grup olarak biliniyor.
Meksika'da 2006'da kartellere karşı açılan mücadelede, şu ana kadar 300 binden fazla kişi hayatını kaybetti. 340 bini aşkın Meksikalının yerlerinden edildiği süreçte, yaklaşık 40 bin kişi de kayboldu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, "Avrupa'nın bize karşı yürüttüğü bir savaş olduğuna hiç şüphem yok, bunu uzun zamandır söylüyoruz” açıklamasını yaptı.
Rusya'da stratejik bombardıman filosunun en önemli unsurlarından biri olan Tu-95MS tipi uçak, eğitim uçuşu sırasında düştü. Amur bölgesinde meydana gelen kazada uçaktaki 6 mürettebat hayatını kaybederken, 2 kişi yaralı kurtuldu.
Fransa'da lise öğrencilerinin daha iyi eğitim koşulları için düzenlediği ve polisin müdahalede bulunduğu protestolarda 10 öğrenci ve eğitim personeli yaralandı, 40 kişi gözaltına alındı.
Suriye'nin doğusunda bir doğal gaz boru hattında sabotajdan kaynaklanmış olabilecek büyük bir yangın çıktı. Olay, bir doğal gaz işleme tesisinin çalışmasını ve yakındaki elektrik santrallerine doğalgaz tedarikini aksattı.