Muğla'da 5,0 büyüklüğünde deprem

Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında 5,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
AFAD verilerine göre, Ege Denizi'nde Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında saat 15.38'de 5,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Deprem, yerin 7,61 km derinliğinde kaydedildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Üçüncü gününde, siyonist işgal kuvvetlerin Gazze şehrine yönelik geniş çaplı saldırısını sürdürürken, yoğun hava ve topçu bombardımanı altında mahalleler, ayakta kalan okullar ve on binlerce yerinden edilmiş kişiye sığınak olan merkezler hedef alındı.
İslami Direniş Hareketi (HAMAS), Gazze'deki saldırılara karşı uluslararası kamuoyunu sokak eylemleri, büyükelçilik önünde protestolar ve Küresel Direniş Filosu'na destek vermeye çağırdı.
Katar Devlet Bakanı Muhammed el-Huleyfi, işgalci rejimin Doha'ya yönelik saldırısına karşı hukuki yolları araştırmak üzere oluşturulan ekip kapsamında Lahey'deki Uluslararası Ceza Mahkemesi temsilcileriyle temaslarda bulunulduğunu duyurdu.
Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, NATO üyelerinin katkılarıyla oluşturulan ve ABD’den silah, mühimmat ile teçhizat satın almayı amaçlayan Öncelikli Ukrayna İhtiyaç Listesi (PURL) fonunda gelecek ay itibarıyla yaklaşık 3,5 milyar dolar toplanacağını açıkladı.